Versioni online i Librit të Këngëve Liturgjike

Miratuar nga Konferenca Ipeshkvnore e Shqipërisë (Botimi 2023).

Mund të shkarkohen file PDF të plota me pjesë korale dhe me shoqërim organoje dhe mund të dëgjohen file audio prodhuar vetëm në versionin demo.
ℹ️ Këngët do të shtohen gradualisht

1. Pjesë të Meshës

a. Këngë rituale

♫ 1. Missa DE ANGELIS

🎹 Partitura

♫ 2. Missa CUM JUBILO

🎹 Partitura

♫ 3. Missa ORBIS FACTOR

🎹 Partitura

♫ 4. Missa PRO DEFUNCTIS

🎹 Partitura

♫ 5. Missa PRO EUROPA

🎹 Partitura

b. Meshë të plota

♫ 5. Mesha në nder të Martirëve të Shqipërisë

🎹 Partitura

2. Këngë hyrëse dhe mbyllëse

3. Këngë për paraqitjen e dhuratave

4. Këngë për Kungimin dhe Eukaristinë

a. Kungim

b. Eukaristike

♫ 111. Adoro Te devote

🎹 Partitura

♫ 112.Ave verum

🎹 Partitura

♫ 113. O Salutaris Hostia

🎹 Partitura

♫ 114. Pange Lingua

🎹 Partitura

5. Këngë për jatës së krishterë

♫ 138. Te Deum

🎹 Partitura

♫ 139. Ubi Caritas

🎹 Partitura

6. Këngë për ritet e shugurimit dhe të kushtimit rregultar

7. Këngë për liturgjinë e ujit

♫ 148. Asperges me

🎹 Partitura

♫ 149. Vidi aquam

🎹 Partitura

8. Këngë për liturgjinë e dritës

9. Këngë për liturgjinë e vdekurve

10. Këngë për Rrëshajë / për Shpirtin Shenjt

♫ 159. Veni, creator Spiritus

🎹 Partitura

♫ 160. Veni Sancte Spiritus

🎹 Partitura

11. Këngë për nder të Zojës së bekuar

♫ 171. Alma Redemptoris Mater

🎹 Partitura

♫ 172. Ave Maria

🎹 Partitura

♫ 173. Ave, maris stella

🎹 Partitura

♫ 174. Ave Regina Cælorum

🎹 Partitura

♫ 175. Regina caeli

🎹 Partitura

♫ 176. Salve, Regina

🎹 Partitura

♫ 177. Stabat Mater

🎹 Partitura

♫ 178. Sub tuum præsidium

🎹 Partitura

12. Këngë për kohën e Ardhjes

♫ MESHË PËR TË DIELAT E KOHËS SË ARDHJES

🎹 Partitura

♫ 206. Rorate cæli

🎹 Partitura

♫ 207. Veni, veni Emanuel

🎹 Partitura

♫ 208. AI PO VJEN – organo

🎹 Partitura

♫ 210.EJA, JEZUS – AKORDE

🎹 Partitura

♫ 211.EJA MES NESH – ORGANO

🎹 Partitura

♫ 212.EJA TI O ZOT – AKORDE

🎹 Partitura

♫ 213.EJA, EJA O ZOT – ORGANO

🎹 Partitura

♫ 214 EJA, O ZOT, E MOS VONO

🎹 Partitura

♫ 216.GJONI – ORGANO

🎹 Partitura

♫ 217. JA DHENDRI PO VJEN – ORGANO

🎹 Partitura

♫ 218. LART NË QIELL SHIKIMIN TA ÇOJMË – ORGANO –

🎹 Partitura

♫ 219.MARANATHA, EJA O ZOT JEZUS – ORGANO

🎹 Partitura

♫ 220.MARI TI QË KE PRITUR – ORGANO

🎹 Partitura

♫ 221. O FJALE QE ZBULON MISTERIN- ORGANO

🎹 Partitura

♫ 222. PO AFROHET DITË E LUME – ORGANO – Full Score

🎹 Partitura

♫ 223.SHPEJTO O KRISHT! – AKORDE

🎹 Partitura

♫ 224.SHPEJTO O ZOT, E NA LIRO – AKORDE

🎹 Partitura

♫ 225.SI MARIA, BIJË E SIONIT – AKORDE

🎹 Partitura

♫ 226.VIRGJËR E HESHTJES – akorde

🎹 Partitura

13. Këngë për Kohën e Krishtlindjes / për Deftimin e Zotit

a. Krishtlindje

♫ 227. Puer natus est nobis

🎹 Partitura

♫ 228. Puer natus in Betlehem

🎹 Partitura

b. Deftimi i Zotit

14. Këngë për kohën e Kreshmës / për Javën e Madhe

a. Kreshme

♫ 250.DO T’JU JAP NJË ZEMËR T’RE

🎹 Partitura

♫ 251.DO TË DËGJOJ FJALËN TËNDE

🎹 Partitura

♫ 252.JEZU KRISHT TI JE I MIRË

🎹 Partitura

♫ 253.JO MKATE MA PREP

🎹 Partitura

♫ 254. Miserere mei

🎹 Partitura

♫ 255.KRISHT I DASHTUN ME KONOP

🎹 Partitura

♫ 256. MESHIRE PER NE O ZOT!

🎹 Partitura

♫ 257.NA E TREGO O ZOT, MËSHIRËN TËNDE

🎹 Partitura

♫ 258.NA DHURO O ZOT

🎹 Partitura

♫ 260. O Jezus ne meshiren tende

🎹 Partitura

♫ 261.O JEZUS T’ADHUROJ

🎹 Partitura

♫ 262.O ZOT I DASHTUN

🎹 Partitura

♫ 263.O ZOT, GËZIMI I JETËS SIME

🎹 Partitura

♫ 264.PËRKULEM PARA TEJE

🎹 Partitura

♫ 265. PO FILLOJN MUNDIMET

🎹 Partitura

♫ 266. Prej humneres

🎹 Partitura

♫ 268.TI O KRISHT NË KRYQ GOZHDUE

🎹 Partitura

♫ 269.VET’ I MJERI SE ME M’KATE

🎹 Partitura

b. E Diela e Larit

♫ 270. Gloria, laus – Tutto lo spartito

🎹 Partitura

♫ 271. Hosanna A

🎹 Partitura

♫ 272. Hosanna (B)

🎹 Partitura

♫ 273. Pueri Hebraeorum

🎹 Partitura

c. Mesha e Krizmës

♫ 274. O Redemptor

🎹 Partitura

d. Darka e Zotit

♫ 275.MBURRJA JONË ËSHTË NË KRYQIN E KRISHTIT

🎹 Partitura

e. Mundimi i Zotit

♫ 276.GJITHMONË TË KAM DASHUR

🎹 Partitura

♫ 277. Per Crucem

🎹 Partitura

15. Këngë për Kohën e Pashkës

♫ 278. Victime Paschali Laudes

🎹 Partitura

♫ 279. ALELUJA E NGJALLJES

🎹 Partitura

♫ 280. ALELUJA KRISHTI U NGJALL PERNJEMEND

🎹 Partitura

♫ 283. KJO DITE E PASHKEVE

🎹 Partitura

♫ 285. KRISHT MBI VDEKJEN TI NGADHENJEVE

🎹 Partitura

♫ 286. KRISHTI ESHTE RINGJALLE

🎹 Partitura

♫ 287. KRISHTI PASHKA JONE PER NE U FLIJUA

🎹 Partitura

♫ 290. KRISHTI U NGJALL SOT

🎹 Partitura

♫ 291. SOT DITA TUJ AGUE

🎹 Partitura

♫ 292. SOT NE KENDOJME ME BROHORI A

🎹 Partitura

♫ 293. SOT NE KENDOJME ME BROHORI B

🎹 Partitura