HomePërshpirtëri

“LECTIO DIVINA”

Nga Atë Flavio Cavallini Çfarë është lectio divina? Çfarë frytesh sjellë për jetën shpirtërore? A mund të praktikohet në jetën e përditshme nga të gjithë dhe në...

“LECTIO DIVINA”

Nga Atë Flavio Cavallini Çfarë është lectio divina? Çfarë frytesh sjellë për jetën shpirtërore? A mund të praktikohet në jetën e përditshme nga të gjithë dhe në...

“LECTIO DIVINA”

Nga Atë Flavio Cavallini Çfarë është lectio divina? Çfarë frytesh sjellë për jetën shpirtërore? A mund të praktikohet në jetën e përditshme nga të gjithë...

Festa e Rrëshajave: Përkryerja e lavdisë së ngjalljes në jetën e Kishës

Don Robert Kola Zjarri: vallja e misterit të jetës Zjarri është frymëzimi zanafillor i njeriut. Me fillimin e zotërimit të zjarrit, ai bëhet edhe drita e...

Hermeneutika e Shkrimit të shenjtë në veprën e Pjetër Bogdanit: “Çeta e profetëve” (2/2)

Nga Don Robert Kola Kuptimet e Shkrimit të shenjtë (Pjesa e 2-të) Nga këtu mund të kuptohet edhe lakimi i njohur që zotëron hermeneutikën e Shkrimit...

Hermeneutika e Shkrimit të shenjtë në veprën e Pjetër Bogdanit: “Çeta e profetëve” (1/2)

Nga Don Robert Kola Hermeneutika e Shkrimit të shenjtë (Pjesa 1-rë) Kur flasim për hermeneutikën e Shkrimit të shenjtë, qoftë edhe në një vepër, siç është:...

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
126FollowersFollow

Të fundit