HomeKulturë

NËSE KOKRRA E GRURIT NUK VDES…

Në jetë tona, bëhet fjalë për një vdekje në gjithçka që nuk na lë të jetojmë më në plotësi dhe tërësisht, një vdekje ndaj...

FESTA E FAMILJES: EUKARISTIA

Fakti që e gjithë familja merr pjesë në Meshën e të dielës, do të japë si fryt një bashkësi të vërtetë familjare, ku java...

FALJA SI SHPREHJE E DASHURISË

Kur e ke fyer dikë, e vërteta kërkon që ta pranosh; dhe dashuria kërkon që të shprehësh pendim për dhimbjen e shkaktuar padrejtësisht. Është e...

VETËM TË DUASH PËRGJITHMONË ËSHTË TË DUASH ME TË VËRTETË

Çfarë duhet bërë për ta shmangur sëmundjen e zemrave? Cilat janë rrugët, në mënyrë që “ndarja e zemrave” të mos jetë e pranishme në...

LUMTURIA NË ÇIFT ARRIHET NË PAQEN E SHTËPISË

“Lum pajtuesit, sepse do të quhen bijtë e Hyjit!” (Mt 5,9) Sa herë tmerrohemi përpara televizorit, përballë skenave të luftës! Të gjithë e dimë se luftërat...

Bashkëbisedimi bashkëshortor

Që nga fëmijëria na kanë mësuar që të flasim për gjërat, për të tjerët, për realitetet që na rrethojnë e për ngatërresat. Ndokush prej...

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
141FollowersFollow

Të fundit