HomeLajme
HomeLajme

Lajme

Baritorja e burgjeve në Arkidioqezën Tiranë-Durrës

Të Martën, më 2 Maj 2023, u zhvillua një takim pranë motrave Domenikane, të Shën Katerinës së Sienës në Breglumas, me të gjithë vullnetarët...

Vatikan. «Lodhje në frymëmarrje»: Papa Françesku në Poliklinikën Gemelli

Lajme jozyrtare flasin për «lodhje në frymëmarrje» që Papa ka ndjerë në Casa Santa Marta pas Audiencës së përgjithshme për të cilën u caktua...

Papa Françesku shtrohet në poliklinikën “Gemelli” për kontrolle mjekësore

"Në ditët e kaluara Papa Françesku ka rënkuar vështirësi frymëmarrje dhe këtë pasditë është drejtuar në Poliklinikën "Gemelli" për disa kontrolle mjekësore. Rezultati i...

Jeta e martirëve shqiptar, si inkurajim dhe shenjë shprese, veçanërisht për të rinjtë.

Sekretari i Vatikanit për Marrëdhëniet me Shtetet dhe me Organizmat Ndërkombëtare, Imzot Paul Richard Gallagher ndodhet tashmë prej dy ditësh në Shqipëri. Në meshën...

Vizita e Imzot Gallagher në Shqipëri

Sekretari i Shtetit të Vatikanit për marrëdhëniet me Shtetet dhe Organizmat Ndërkombëtare Sh.T. Imzot Paul Richard Gallagher do të kryej një vizitë tre ditore...

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
147FollowersFollow

Të fundit

E BUKURA QË SHPETON

Nga Dom Robert Kola  “Ka vetëm një faj, të mos kesh aftësinë  të ushqehesh me dritë, sepse kur mungon kjo aftësi, të gjitha fajet janë të mundshme.” Drita:...

Françesku: Kishës, më parë se mjete, i nevojiten zemra që tërheqin kah Hyji

Dëshmia e zellit apostolik, në qendër të katekezës në Audiencën e përgjithshme, vjen nga shën Tereza e Jezusit Fëmijë, Mësuese e Kishës. Urna me...

Mjedisi: Save the Children, 774 milionë fëmijë në rrezik nga ndikimi i dyfishtë i...

Fëmijët, djem e vajza dhe adoleshentët janë ata që kanë kontribuar më pak në krizën klimatike, por janë më të ekspozuarit ndaj rreziqeve të...

Fëmijët: UNICEF, të paktën 120,000 fëmijë të vrarë ose të gjymtuar nga luftërat në...

Ndërmjet viteve 2005 dhe 2022, Kombet e Bashkuara kanë vërtetuar 315,000 shkelje të rënda ndaj fëmijëve në situata konflikti, duke dëshmuar ndikimin shkatërrues të...

Teknologjia. Super-inteligjencat artificiale mund të vendosin të na eliminojnë

Ne jetojmë në shekullin dixhital dhe duhet të reflektojmë se si të jetojmë në këtë fazë të jetës njerëzore, e cila mund të jetë...