HomeDioqeza Rrëshen
HomeDioqeza Rrëshen

Dioqeza Rrëshen

Të fundit

Takimi me Miqtë e Jezusit

Kështu është titulluar takimi me ministrantat e Dioqezës së Sapës, i cili u mbajt në Famullinë “Zoja e Papërlyer” në qytetin e Pukës. Me...

Asambleja e Dioqezës së Rrëshenit: Si ta jetojmë Sinodin e Ipeshkvijve?

Me datë 18/09/2021, në Katedralen e Rrëshenit "Jezusi i Vetmi Shpëtimtar i Botës" u mbajtën punimet e Asamblesë Dioqezane me temë: "Fillimi i Sinodit...

Lëvizjet pas fjalimit të Papës: nga Françesku një thirrje për kthim

Një fjalim i fortë ai i Papës për moderatorët e shoqatave laike që morën pjesë në takimin e Dikasterit për Laikët, Familjen dhe Jetën....

Papa Françesku: Katekistët të gjejnë “alfabete” të reja për të shpallur Ungjillin

Dëgjimi, pasioni dhe krijimtaria janë cilësitë e spikatura nga Papa në audiencën me përgjegjësit e Komisioneve për katekezën të Konferencave Ipeshkvore Evropiane. “Katekeza -...

Imzot George Frendo: Rrugëtimi i sinodalitetit, me Kishёn drejt Sinodit 2023

Arqipeshkvia Metropolitane “Tiranё-Durrёs” po përgatitet tё nisё rrugëtimin e Sinodit kushtuar “Sinodalitetit”. Siç dihet, Sinodi i ardhshëm do të mbahet në Vatikan në vitin...