HomeDioqeza Sapë
HomeDioqeza Sapë

Dioqeza Sapë

Motër Gratia Ruf kremton 60 vjetorin e kushtimit në jetën rregulltare

Këto ditë misionarja gjermane, motër Gratia Ruf, me mirënjohje ndaj hirit të Zotit, kremtoi 60 vjetorin e kushtimit në jetën rregulltare françeskane. Me këtë rast...

Shenjtja Nënë Tereze, ikonë e dashurisë, u kremtua në dioqezën e Sapës

Festa Liturgjike e shenjtëreshës Nënë Tereza, ikonës së dashurisë, është kremtuar edhe në Dioqezën e Sapës. Festës i parapriu treditëshi i shenjtë kushtuar Nënë...

Caritas Sapa fillon aktivitetet për edukimin dhe formimin e të rinjve

Pas periudhës që kaluam nga pandemia Covid-19, Caritas Sapa tashmë ka filluar aktivitetet e saj intensive në edukimin dhe formimin e brezave të rinjë. Një ndër...

Sapë/ Takimi me personat me aftësi ndryshe

Famullia Shën Jozefi Gjadër, ka qenë vendi mikpritës i takimit të radhës me Personat me aftësi ndryshe, zhvilluar këtë fundjavë, nën organizimin e Caritas...

Vizita e Ipeshkvit të Sapës, Imzot Simon Kulli në Bashkësitë e shqiptarëve të Anglisë dhe Belgjikës

Nga data 22 prill deri me datën 2 maj 2022, Ipeshkvi i Sapës, Imzot Simon Kulli, njëkohësisht edhe Presidenti i Komisionit të Misionit dhe...

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
126FollowersFollow

Të fundit

Teologji. Tomáš Halík: «Kjo është koha e fesë së ringjallur»

«Kisha mund të izolohet gjithnjë e më tepër ose të shkojë drejt një epoke të re, pasditore dhe të pjekur». Tomáš Halík, teolog, i...

DITËT RINORE DIOQEZANE NË VLORË

Më 28 dhe 29 nëntor u zhvilluan dy DITË RINORE DIOQEZANE në Vlorë, me pjesëmarrjen e 167 të rinjve nga mosha 14-25 vjeç të...

20-vjetori i Kushtimit të Katedrales së Rrëshenit.

Pasditen e djeshme, me datë 9 nëntor 2022, festuam me gëzim në zemër 20-vjetorin e Kushtimit të Katedrales sonë të Rrëshenit, "Jezusi i vetmi...

Bekohet Qendra Baritore në Famullinë e Shën Antonit, Tiranë.

Ditën e shtunë, më 5 nëntor, në Festën e Martirëve, u bekua Qendra Baritore e re e famullisë Shën Antoni, Tiranë, e cila tashmë...

Deklaratë e KISH për fenomenin e shpopullimit të Shqipërisë

KONFERENCE SHTYPIKISHA KATOLIKE NË SHQIPËRI Ne Ipeshkvinjtë e Shqipërisë, të mbledhur në Asamblenë e zakonshme të Konferencës Ipeshkvnore, mbajtur në Tiranë më 25-26 tetor...