22.5 C
Tirana
HomeIpeshkvijtë

Imzot Angelo Massafra

Arqipeshkëv Metropolitan Shkodër – Pult dhe Kryetar i Konferencës Ipeshkvore

Imzot Arjan Dodaj

Arqipeshkëv Metropolitan Tiranë – Durrës

Imzot Giovanni Peragine

Administrator Apostolik i Administraturës Apostolike të Jugut të Shqipërisë dhe Zv. Kryetar i Konferencës Ipeshkvore

Imzot Gjergj Meta

Ipeshkëv i Rrëshenit dhe Sekretar i Përgjithshëm i Konferencës Ipeshkvore

Imzot Ottavio Vitale

Ipeshkëv i Lezhës

Imzot Simon Kulli

Ipeshkëv i Sapës