HomeMësimi i Papës

Papa në Angelus: feja fiton pjekurinë nëse në qendër të saj është Zoti, jo nevojat tona

Të dashur vëllezër dhe motra, mirëdita! Skena e fillimit të Ungjillit në Liturgjinë e sotme (krh. Gjn 6,24-35), na paraqet disa varka që lëvizin drejt...

Papa në Angelus: Ndani dhe Zoti do të shumëzojë dhuratat tuaja

Këtë të Dielë, Papa Françesku në Angelus shpjegon "logjikën e vogëlsisë dhe të dhurimit" dhe sesi Zoti i bën thirrje secilit prej nesh të...

Papa në Angelus: Kemi nevojë për një “ekologji të zemrës”

Duke iu drejtuar besimtarëve në Sheshin e Shën Pjetrit për Angelus të Dielës, Papa Françesku thotë se na duhet një "ekologji e zemrës" e...

Papa Françesku nga Gemelli: Kujdesi shëndetësor është për të gjithë të sëmurët

Një Angelus i veçantë ai i kësaj të diele. Me pamje nga ballkoni në katin e 10-të të Poliklinikës Gemelli, Papa Françesku shpreh kënaqësinë...

Audienca e përgjithshme, Papa Françesku: Nuk duhet ta harrojmë kurrë kohën dhe mënyrën në...

Në audiencën e sotme të përgjithshme, duke ia kushtuar katekizmin Letrës drejtuar Galatasve, Papa Françesku rikujtoi historinë e Shën Palit, për të kujtuar se...

Papa: Vetëm një Kishë e liruar është një Kishë e besueshme

Papa Françesku ka kremtuar Meshën me rastin e Solemnitetit të Shenjtërve Pjetër dhe Pal, dëshmitarë të “një Kishe të liruar”. Më parë bekimi i...

Na ndiqni

1,001FansLike
0FollowersFollow
17FollowersFollow

Të fundit