HomeSociale

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë organizon Konferencën Ndërkombëtare dhe Ndërfetare “Vëllazëria në Humanizëm”

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë në bashkëpunim me Këshillat Ndërfetarë të Evropës ka organizuar me 10 shkurt 2022, konferencën ndërkombëtare dhe ndërfetare “Vëllazëria në Humanizëm”...

Kurbin/ Imzot Angelo Masafra u dorëzon çelësat e shtëpive të rindërtuara me ndihmë të...

3 familje në Gjorëm, Sanxhak dhe Mamurras tashmë kanë hyrë në shtëpitë e reja të ndërtuara nga Caritasi Shqiptar. Imzot Angelo Massafra, Presidenti i Caritas...

Presidenti Meta vlerëson me Dekoratën e lartë “Nënë Tereza” organizatën bamirëse “Caritas Italiana”

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka vlerësuar me Dekoratën e lartë “Nënë Tereza”, organizatën bamirëse “Caritas Italiana” për “kontributin e shquar human në ripërtëritjen...

Mblidhet Bordi i Presidencës së KNFSH-së

Bordi i Presidencës i Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë ka mbajtur ditën e sotme me dt. 25 janar 2022, mbledhjen e radhës dhe të parën...

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë dhuron 5.000 $ mjete spitalore Spitalit të Tepelenës

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë nëpërmjet bashkëpunimit të pesë komuniteteve fetare zyrtare në vendin tonë ka ndërmarrë nismën humanitare të radhës, duke ndihmuar modestisht me...

KNFSH zhvillon Forum Ndërfetar “Roli i liderëve fetarë dhe rinisë në parandalimin e ekstremizmit...

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë në kuadër të bashkëpunimit me Qendrën CVE ka organizuar me datë 22 nëntor 2021 Forumin Ndërfetar “Roli i liderëve fetarë...

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
98FollowersFollow

Të fundit