HomeHomepage

Kisha Katolike në Shqipëri Konferenca ipeshkvore

Të fundit

Mësimi i Papës

Editorial

Papa Françesku, kultura e fshirjes dhe kriza e diplomacisë

Nga Dom Gjergj META Fjalimi që mbajti Papa Françesku në takimin e fillimvitit me Trupin...

Homelia për 25 Vjetorin e Shugurimit Ipeshkvnor të Imzot Angelo Massafra

Shumë të dashur vëllezër në ipeshkvni, meshtarë, rregulltarë dhe rregulltare, të dashur Vëllezër dhe motra, sot kremtojmë...

Kulturë