HomeMësimi i Papës
HomeMësimi i Papës

Mësimi i Papës

Të fundit

Papa në Angelus: feja fiton pjekurinë nëse në qendër të saj është Zoti, jo...

Të dashur vëllezër dhe motra, mirëdita! Skena e fillimit të Ungjillit në Liturgjinë e sotme (krh. Gjn 6,24-35), na paraqet disa varka që lëvizin drejt...

Forma të reja skllavërie

Nga Mons. George Frendo O.P. Në mesazhin e tij me rastin e Ditës së Paqes më 1 janar 2015, Papa Françesku mori, si argument për...

Mesazhi i Papa Françeskut me rastin e Ditës së Parë Botërore të gjyshërve dhe...

Në predikimin e tij në Ditën e parë Botërore të Gjyshërve dhe të Moshuarve, Papa Françesku këmbëngul për rëndësinë e të rinjve dhe të...

Papa në Angelus: Ndani dhe Zoti do të shumëzojë dhuratat tuaja

Këtë të Dielë, Papa Françesku në Angelus shpjegon "logjikën e vogëlsisë dhe të dhurimit" dhe sesi Zoti i bën thirrje secilit prej nesh të...

Presidenti i Konferencës Ipeshkvore uron besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit

Presidenti i Konferencës Ipeshkvore i Shqipërisë, Imzot Angelo Massafra i ka dërguar një mesazh urimi Myftinisë së Shkodrës me rastin e festës së Kurban...