HomeJeta e Kishës

Motër Imelda Poole nderohet nga DASH me çmimin prestigjioz “Heroinë kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore”

Motër Imelda Poole është nderuar me çmimin prestigjioz të Departamentit Amerikan të Shtetit “Heroinë kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore”, marrë për përpjekjet e saj...

2021-shi i Papës, ndërmjet shtegtimeve, reformave e sfidave të Covid-19

Tre udhëtime apostolike ndërkombëtare, nga rrënojat e Irakut në periferinë e Sllovakisë e deri në udhëkryqin e vuajtjeve të emigrantëve në ishullin grek Lesbos....

Misioni Shqipëria, mes vazhdimësisë dhe sfidave të reja

Nga data 13 deri më 17 dhjetor Arqipeshkvi i Milanos, Imzot Mario Delpini, i shoqëruar nga don Maurizio Zago, ishte në “Tokën e Shqiponjave”...

Papa në Sheshin e Spanjës, i lutet Zojës së Papërlyer për të vuajturit

Në një Romë të fjetur, me një temperaturë 4°C dhe me qiellin ende blu të errët, një makinë e vogël me Papa Françeskun mbërriti...

Punonjësit e Caritaseve qё shërbejnë nё Shqipёri udhёs drejt Krishtlindjes

Punonjësit e Caritaseve qё shërbejnë, nё emёr tё Kishёs Katolike, nё Shqipёri patёn njё takim pёrgatitje shpirtërore, nё kёtё kohё liturgjike tё Ardhjes, pёr...

Papa Luciani, njihet mrekullia: do të shpallet i Lumë

Papa Françesku autorizoi Kongregatën për Çështjet e Shenjtërve që të shpallë dekretin mbi shërimin e mrekullishëm që i atribuohet ndërmjetësimit të Gjon Palit I,...

Na ndiqni

1,198FansLike
240FollowersFollow
72FollowersFollow

Të fundit