16.5 C
Tirana
HomeKryesor
HomeKryesor

Kryesor

VITI KUSHTUAR SIMFONISË SË MADHE SË LUTJES

Në të Dielën e Fjalës së Hyjit, më 21 janar 2024, Papa Françesku hapi zyrtarisht Vitin e Lutjes, si përgatitje për Jubileun 2025. Në...

Dita Botërore e Fëmijëve: komiteti organizativ, “faleminderit Papa Françeskut për vëmendjen atërore që i kushton DBF-së”

“Përshëndes me përzemërsi fëmijët prej anëve të ndryshme të botës, të cilët kanë ardhur për të na kujtuar se më 25 dhe 26 maj...

Veset dhe virtytet. Forca

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Katekeza e sotme i kushtohet të tretit nga virtytet kardinale, domethënë forcës. Le të nisemi nga...

ANALIZË. PËRSE TË RINJTË LARGOHEN NGA KISHA?

Rezultatet e kërkimit të promovuar nga Instituti Toniolo i dhanë shkas një serie të gjatë reflektimesh të kohëve të fundit tek e përditshmja “Avvenire”...

Veset dhe virtytet. Drejtësia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër dhe motra, Gëzuar Pashkët, mirëmëngjesi! Ja, jemi tek i dyti i virtyteve kardinale: sot do të flasim për drejtësinë....

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
170FollowersFollow

Të fundit

VITI KUSHTUAR SIMFONISË SË MADHE SË LUTJES

Në të Dielën e Fjalës së Hyjit, më 21 janar 2024, Papa Françesku hapi zyrtarisht Vitin e Lutjes, si përgatitje për Jubileun 2025. Në...

Veset dhe virtytet. Vetëpërmbajtja

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Sot do të flas për virtytin e katërt e të fundit kardinal: vetëpërmbajtja. Bashkë me tre...

Shugurimi meshtarak i fratit Giuseppe Lanzelloti

Ndërsa jemi ende në Kohën e Shenjtë të Pashkëve, këto ditë, Bashkësia e Etërve Kapuçinë të Puglies dhe Shqipërisë gëzuan në Shugurimin Meshtarak të...

Dita Botërore e Fëmijëve: komiteti organizativ, “faleminderit Papa Françeskut për vëmendjen atërore që i...

“Përshëndes me përzemërsi fëmijët prej anëve të ndryshme të botës, të cilët kanë ardhur për të na kujtuar se më 25 dhe 26 maj...

Dita Kombëtare e Ministrantëve; Jeni një pjesë e zgjedhur dhe e privilegjuar e Kishës.

Me iniciativën e Qendrës Kombëtare të Thirrjeve, në Gurëz u organizua Dita Kombëtare e Ministrantëve. Më shumë se 600 ministrantë nga të gjitha Dioqezat e...