23.5 C
Tirana
HomeKISH
HomeKISH

KISH

Një meshtar si Ai…

Don Gianfrancon nuk e njoh personalisht, përveç ndonjë përshëndetjeje formale në takime të ndryshme, situatat baritore kanë ndikuar që rrugëtimet tona të mos kryqëzoheshin...

Te burimet e lutjes

Vijim i katekezave, në kuadër të Vitit kushtuar lutjes... Shpirti Shenjt është «uji i gjallë», i cili, në zemrën që lutet, «rrjedh në jetën e...

Format e lutjes

Vijim i katekezave, në kuadër të Vitit kushtuar lutjes... Shpirti Shenjt, që e mëson Kishën dhe i kujton asaj gjithçka që ka...

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë takim në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë, ditën e sotme më 28 maj 2024 ka zhvilluar një takim në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Në këtë...

Jezusi na mëson si të lutemi

Vijim i katekezave, në kuadër të Vitit kushtuar lutjes... Ashtu si Jezusi i lutet Atit dhe falënderon përpara se të marrë dhuratat e veta, po...

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
170FollowersFollow

Të fundit

Një meshtar si Ai…

Don Gianfrancon nuk e njoh personalisht, përveç ndonjë përshëndetjeje formale në takime të ndryshme, situatat baritore kanë ndikuar që rrugëtimet tona të mos kryqëzoheshin...

Te burimet e lutjes

Vijim i katekezave, në kuadër të Vitit kushtuar lutjes... Shpirti Shenjt është «uji i gjallë», i cili, në zemrën që lutet, «rrjedh në jetën e...

Format e lutjes

Vijim i katekezave, në kuadër të Vitit kushtuar lutjes... Shpirti Shenjt, që e mëson Kishën dhe i kujton asaj gjithçka që ka...

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë takim në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë, ditën e sotme më 28 maj 2024 ka zhvilluar një takim në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Në këtë...

Jezusi na mëson si të lutemi

Vijim i katekezave, në kuadër të Vitit kushtuar lutjes... Ashtu si Jezusi i lutet Atit dhe falënderon përpara se të marrë dhuratat e veta, po...