HomeSociale
HomeSociale

Sociale

KNFSH zhvillon Forum Ndërfetar “Roli i liderëve fetarë dhe rinisë në parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit”

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë në kuadër të bashkëpunimit me Qendrën CVE ka organizuar me datë 22 nëntor 2021 Forumin Ndërfetar “Roli i liderëve fetarë...

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë dërgon propozime në Kuvend për ndryshimet në Kodin e Familjes

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë i ka dërguar Kuvendit të Shqipërisë një kërkesë për të marrë pjesë në seancat e Komisionit të Ligjeve ku do...

“Ëndrrat që mbartim”/ Ekspozita fotografike e organizuar nga Caritas Shqiptar dhe UNHCR

Caritas-i Shqiptar dhe UNHCR në Shqipëri kanë hapur një ekspozitë fotografike me titull “Ëndrrat që mbartim” nga data 8 deri në 10 Nëntor 2021,...

Arrestuan shfrytëzuesit, nuk ia dhanë kurrë nënshtetësinë: historia e Adelinës e cila u vetëvra në moshën 47-vjeçare

47-vjeçarja shqiptare, e rrëmbyer, e rrahur dhe e përdhunuar në moshën 22-vjeçare, bëri të arrestohen 40 shfrytëzuesit e saj. Më pas kanceri, pritja e...

Të frytshme, 30 vitet e marrëdhënieve Seli e Shenjtë – Shqipëri. Takim në Romë

"Selia e Shenjtë nuk do të mungojë ta mbështesë Shqipërinë në udhën drejt bashkimit të plotë me familjen e popujve evropianë": kështu tha dje...

Na ndiqni

1,126FansLike
200FollowersFollow
55FollowersFollow

Të fundit

Caritas Dioqezan Sapa/ Panairi i punimeve nga personat me aftësi ndryshe

Ndërsa kemi filluar kohën e Shenjtë të Ardhjes, në ditën e 3 dhjetorit 2021 që shënon Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi Ndryshe, pranë...

Punonjësit e Caritaseve qё shërbejnë nё Shqipёri udhёs drejt Krishtlindjes

Punonjësit e Caritaseve qё shërbejnë, nё emёr tё Kishёs Katolike, nё Shqipёri patёn njё takim pёrgatitje shpirtërore, nё kёtё kohё liturgjike tё Ardhjes, pёr...

Papa Françesku: të përpiqemi për një jetë të drejtë, sipas planeve të Zotit

Në audiencën e parë të përgjithshme të Kohës së Ardhjes, Papa Françesku vijoi katekizmin kushtuar Shën Jozefit, duke u ndalur në “fejesën” e tij...

Gjuha hermafrodite e Evropës

Nga Imzot Gjergj Meta (Dy mendime në lidhje me urimet e festave fetare) Ndoshta një gjë Institucionet e Evropës mund të mësojnë nga shoqëritë plurale qindravjeçare...

Krishtlindja “anulohet”: BE-ja tërheq udhëzimet

Pas polemikave, do të rishkruhet dokumenti i Komisionit Evropian, i cili na fton të mos përdorim fjalë dhe emra që nuk garantojnë “të drejtën...