16.5 C
Tirana
HomeTagsQARKORE
HomeTagsQARKORE

Rezultatet rreth: QARKORE

QARKORE PËR KOHËN E ARDHJES

PRANO! Kjo është Kisha që jemi të thirrur të ëndërrojmë një Kishë shërbyese e të gjithëve, shërbëtore e të fundit. Një Kishë që nuk kërkon...

QARKORE PËR KOHËN E ARDHJES

SHPRESO! Të duash do të thotë edhe të shërbesh! Në urdhrin e madh të Krishtit, që na lidh ndaj Hyjit, ky është urdhri më...

QARKORE PËR KOHËN E ARDHJES

KTHEHU! Gjithmonë duhet të luftojmë kundër idhujtarëve, atyre mondanë që vijnë veçanërisht nga krenaria personale, si dëshirë e një suksesi personal dhe pohimi i vetvetes...

QARKORE PËR KOHËN E ARDHJES

Fort të dashur, Të zhytur në lumin e gjallë të traditës së krishterë, në këtë periudhe liturgjike të kohës së Ardhjes, pyesim: cila është...

Te fundit