27.5 C
Tirana
HomeTagsPapa Françesku
HomeTagsPapa Françesku

Rezultatet rreth: Papa Françesku

Veset dhe virtytet. Luftimi shpirtëror

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Javën e kaluar kemi filluar me temën e veseve dhe virtyteve. Ajo sjellë në mendje luftën shpirtërore të...

Veset dhe virtytet. Ruajtja e zemrës

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Sot dëshiroj të filloj një cikël katekezash – një cikël të ri – mbi temën e veseve dhe...

Veset dhe virtytet. Fëlligështia

PAPA FRANÇESKUAUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Sot ta dëgjojmë me vëmendje katekezën sepse më pas do të kemi cirkun që do...

Mesazhi i Atit Të Shenjtë Françeskut për Ditën LVII Botërore të Paqes

Në fillim të vitit të ri, kohë hiri që Zoti ia jep secilit prej nesh, dëshiroj t’i drejtohem Popullit të Hyjit, kombeve, Krerëve të...

Një reflektim mbi ecjen e sinodalitetit

Për të kuptuar më mirë përvojën e Sinodit ende në zhvillim, po publikojmë dëshminë drejtuar Papës nga njëri prej pjesëmarrësve. «I dashur Papa Françesku,...

Te fundit