22.5 C
Tirana
HomeTagsPapa Françesku
HomeTagsPapa Françesku

Rezultatet rreth: Papa Françesku

Veset dhe virtytet – Përvujtëria

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! E përfundojmë këtë cikël katekezash duke u ndalur te një virtyt që nuk është pjesë e...

Veset dhe virtytet – Dashuria

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Sot do të flasim për virtytin e tretë teologal, dashuria. Dy të tjerët, kujtojmë, ishin...

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR DITËN E 58-të BOTËRORE TË KOMUNIKIMEVE SOCIALE

Inteligjenca artificiale dhe urtia e zemrës: për një komunikim plotësisht njerëzor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Të dashur vëllezër dhe motra! Evolucioni i sistemeve të së ashtuquajturës “inteligjencë artificiale”, mbi të...

Veset dhe virtytet – Shpresa

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Në katekezën e fundit kemi filluar të reflektojmë mbi virtytet teologale. Ato janë tre: feja, shpresa...

Veset dhe Virtytet – Feja.

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Sot do të doja të flisja për virtytin e fesë. Së bashku me dashurinë dhe shpresën,...

Te fundit