8.5 C
Tirana
HomeTagsPapa Françesku
HomeTagsPapa Françesku

Rezultatet rreth: Papa Françesku

Veset dhe virtytet. Koprracia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Vazhdojmë katekezat mbi veset dhe virtytet dhe sot do të flasim për koprracinë, pra për atë formë të...

Veset dhe virtytet. Grykësia  

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në rrugëtimin tonë të katekezave që po bëjmë mbi veset dhe virtytet, sot ndalemi mbi vesin e...

Veset dhe virtytet. Luftimi shpirtëror

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Javën e kaluar kemi filluar me temën e veseve dhe virtyteve. Ajo sjellë në mendje luftën shpirtërore të...

Veset dhe virtytet. Ruajtja e zemrës

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Sot dëshiroj të filloj një cikël katekezash – një cikël të ri – mbi temën e veseve dhe...

Veset dhe virtytet. Fëlligështia

PAPA FRANÇESKUAUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Sot ta dëgjojmë me vëmendje katekezën sepse më pas do të kemi cirkun që do...

Te fundit