18.5 C
Tirana
HomeTagsPapa Françesku
HomeTagsPapa Françesku

Rezultatet rreth: Papa Françesku

Veset dhe virtytet. Trishtimi

PAPA FRANÇESKUAUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në itinerarin tonë të katekezave mbi veset dhe virtytet, sot ndalemi te një ves mjaft i shëmtuar, trishtimi,...

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR KRESHMË 2024.

Të dashur vëllezër dhe motra! Kur hyji ynë zbulohet, ai përçon liri: «Unë jam Zoti Hyji yt që të nxora nga dheu i Egjiptit, prej...

Veset dhe virtytet. Zemërimi (Hidhërimi)

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në këto javë po trajtojmë temën e veseve dhe virtyteve. Sot do të ndalemi për të reflektuar...

Veset dhe virtytet. Koprracia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Vazhdojmë katekezat mbi veset dhe virtytet dhe sot do të flasim për koprracinë, pra për atë formë të...

Veset dhe virtytet. Grykësia  

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në rrugëtimin tonë të katekezave që po bëjmë mbi veset dhe virtytet, sot ndalemi mbi vesin e...

Te fundit