16.5 C
Tirana
HomeTagsSINODI
HomeTagsSINODI

Rezultatet rreth: SINODI

Letra e Asamblesë së Përgjithshme të Zakonshme të Sinodit të Ipeshkvijve XVI drejtuar popullit të Hyjit

Të dashur motra, të dashur vëllezër, ndërsa punimet e seksionit të parë të Asamblesë së Përgjithshme të Zakonshme të Sinodit të Ipeshkvijve XVI shkojnë drejt...

Një reflektim mbi ecjen e sinodalitetit

Për të kuptuar më mirë përvojën e Sinodit ende në zhvillim, po publikojmë dëshminë drejtuar Papës nga njëri prej pjesëmarrësve. «I dashur Papa Françesku,...

Sinodi im …

Kjo është pjesëmarrja ime e parë në një Sinod të ipeshkvijve. Emërimi nga vetë Papa Françesku për të marrë pjesë në të, ma shton...

Sinodi. Çfarë pritet të ndodhë në Kishë?

Sytë e të gjithë Kishës janë nga Roma. Interesi për atë çfarë do të prodhojnë punimet e sinodit është i madh. Po ashtu, edhe...

“Laudate Deum”, thirrja e Papës për t’i dhënë përgjigje krizës klimatike

Publikohet nxitja apostolike e Françeskut, e cila saktëson dhe plotëson enciklikën e vitit 2015: nuk po reagojmë sa duhet, jemi afër pikës së moskthimit...

Te fundit