33.5 C
Tirana
HomeTagsSINODI
HomeTagsSINODI

Rezultatet rreth: SINODI

“Laudate Deum”, thirrja e Papës për t’i dhënë përgjigje krizës klimatike

Publikohet nxitja apostolike e Françeskut, e cila saktëson dhe plotëson enciklikën e vitit 2015: nuk po reagojmë sa duhet, jemi afër pikës së moskthimit...

Sinodi në lutje

Asambleja e Sinodit të Ipeshkvijve do të fillojë paraditen e 4 tetorit 2023 pas një tërheqjeje shpirtërore 3-ditore për të nënvizuar qendërsinë e...

Sinodi dhe Ipeshkvinjtë shqiptarë pjesëmarrës.

Nën këtë nxitje dhe horizont, Kisha Katolike, duke filluar nga viti 2021, nisi ecjen sinodale. Ishte pikërisht kjo ecje kryefjala e aktivitetit kishtar të...

Selia e Shenjtë. Sinodi «jo vetëm» i Ipeshkvijve: edhe gratë do të kenë të drejtën e votës

Asambleja e ardhshme e Sinodit të Ipeshkvijve, megjithëse duke ruajtur «natyrën episkopale», do të shohë pjesëmarrjen si anëtarë me të drejtë vote të paktën...

Te fundit