26.5 C
Tirana
HomeTagsImzot Gjergj Meta
HomeTagsImzot Gjergj Meta

Rezultatet rreth: Imzot Gjergj Meta

Urimi i Presidentit të KISH për besimtaret Ortodoksë

Fortlumturia Juaj,Fort i dashur vëlla Anastasios, Në emër të të gjithë ipeshkvinjëve katolikë të Shqipërisë dhe timin personal, dëshiroj t’Ju përshëndes, me rastin e festës...

Mesazhi i Presidentit të KISH në ditën e punëtorëve: Jo abuzimit dhe diskriminimit në vendin e punës!

Puna në rradhë të parë fisnikëron njeriun, i jep atij dinjitetin dhe i sjell familjes dhe individit të ardhurat për një jetesë të dinjitetshme....

KRESHME DHE POEZI

"Ki durim ndaj nyjeve të pazgjidhura në zemrën tënde dhe mundohu t’i duash pyetjet, që janë të ngjashme me dhoma të mbyllura me çelës...

ROBERT SCHUMAN: BESIMTARI DHE SHTETARI (Në 60-vjetorin e vdekjes)

“Pa pretenduar të japë një recetë të pagabueshme për problemet në rrafshin praktik – ku zgjedhjen e dikton volia – e kemi thënë duke...

Te fundit