13.5 C
Tirana
HomeTagsDëgjesë
HomeTagsDëgjesë

Rezultatet rreth: Dëgjesë

Veset dhe virtytet. Kryelartësia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në rrugëtimin tonë të katekezave mbi veset dhe virtytet, sot arrijmë te vesi i fundit: kryelartësia/krenaria. Grekët e...

Veset dhe virtytet. Smira dhe lavdia e kotë

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Sot do të marrim në shqyrtim dy vese kryesore që i gjejmë në listat e mëdha që...

Veset dhe virtytet. Plogështia/përtacia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Ndër të gjitha veset kryesore, gjendet një i cili shpesh kalon nën zë, mbase edhe për shkak të...

Veset dhe virtytet. Trishtimi

PAPA FRANÇESKUAUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në itinerarin tonë të katekezave mbi veset dhe virtytet, sot ndalemi te një ves mjaft i shëmtuar, trishtimi,...

Veset dhe virtytet. Zemërimi (Hidhërimi)

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në këto javë po trajtojmë temën e veseve dhe virtyteve. Sot do të ndalemi për të reflektuar...

Te fundit