24.5 C
Tirana
HomeTagsDëgjesë
HomeTagsDëgjesë

Rezultatet rreth: Dëgjesë

Veset dhe virtytet – Përvujtëria

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! E përfundojmë këtë cikël katekezash duke u ndalur te një virtyt që nuk është pjesë e...

Veset dhe virtytet – Dashuria

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Sot do të flasim për virtytin e tretë teologal, dashuria. Dy të tjerët, kujtojmë, ishin...

Veset dhe virtytet – Shpresa

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Në katekezën e fundit kemi filluar të reflektojmë mbi virtytet teologale. Ato janë tre: feja, shpresa...

Veset dhe Virtytet – Feja.

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Sot do të doja të flisja për virtytin e fesë. Së bashku me dashurinë dhe shpresën,...

Veset dhe virtytet. Jeta e hirit sipas Shpirtit Shenjt

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Javët e kaluara kemi reflektuar mbi virtytet kardinale: maturinë, drejtësinë, forcën dhe vetëpërmbajtjen. Ato janë katër...

Te fundit