17.5 C
Tirana
HomeTagsCCEE
HomeTagsCCEE

Rezultatet rreth: CCEE

HAPA TË RINJ PËR NJË KISHË SINODALE NË EVROPË

Asambleja plenare e CCEE-së u zhvillua në Maltë nga 27 deri më 30 nëntor me ftesë të arqipeshkvit të Maltës, Charles J. SCICLUNA. Presidentët...

Nagorno Karabakh, apel i CCEE-së për tejkalimin e emergjencës humanitare

Duke parë me shqetësim urgjencën humanitare që po ndodh në Nagorno Karabakh, Presidenca e Këshillit të Konferencave Ipeshkvore të Evropës (CCEE) bashkohet me thirrjet...

Imzot Arjan Dodaj: “Hyji ka kërkuar që të jemi ne, dora dhe krahu, nëpërmjet zemrës dhe lutjeve tona”

Të dashur sivëllezër në episkopat dhe në meshtari, Mirë se erdhët në Tiranë! Gjendemi këtë mbrëmje në Katedralen e Shën Palit për të kremtuar Mbrëmësoren e...

Kisha në Shqipëri, një prezantim i shkurtër

Shumë të nderuar ShkëlqesiTë nderuar meshtarë dhe motraZonja dhe Zotërinj Dëshiroj të ripërtërij edhe një herë para jush mirëseardhjen time/tonën në tokën tonë. Një fjalë...

Imzot Gintaras GRUŠAS, President i CCEE: Kemi ende ndër sy figurat e 38 martirëve shqiptarë që shoqëronin vizitën e Papa Françeskut.

Shumë të dashur Sekretarë të Përgjithshëm, mirë së erdhët në takimin tonë vjetor. Falënderoj Shkëlqesinë e Tij Imzot Gjergj Meta, Sekretar i Përgjithshëm i Konferencës...

Te fundit