6.5 C
Tirana
HomeSinodi 2021-2023
HomeSinodi 2021-2023

Sinodi 2021-2023

Letra e Asamblesë së Përgjithshme të Zakonshme të Sinodit të Ipeshkvijve XVI drejtuar popullit të Hyjit

Të dashur motra, të dashur vëllezër, ndërsa punimet e seksionit të parë të Asamblesë së Përgjithshme të Zakonshme të Sinodit të Ipeshkvijve XVI shkojnë drejt...

Një reflektim mbi ecjen e sinodalitetit

Për të kuptuar më mirë përvojën e Sinodit ende në zhvillim, po publikojmë dëshminë drejtuar Papës nga njëri prej pjesëmarrësve. «I dashur Papa Françesku,...

Sinodi im …

Kjo është pjesëmarrja ime e parë në një Sinod të ipeshkvijve. Emërimi nga vetë Papa Françesku për të marrë pjesë në të, ma shton...

Sinodi. Çfarë pritet të ndodhë në Kishë?

Sytë e të gjithë Kishës janë nga Roma. Interesi për atë çfarë do të prodhojnë punimet e sinodit është i madh. Po ashtu, edhe...

“Laudate Deum”, thirrja e Papës për t’i dhënë përgjigje krizës klimatike

Publikohet nxitja apostolike e Françeskut, e cila saktëson dhe plotëson enciklikën e vitit 2015: nuk po reagojmë sa duhet, jemi afër pikës së moskthimit...

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
170FollowersFollow

Të fundit

Kardinal Simoni: kam kremtuar në qeli e kanalizime ujërash të zeza, Zoti më ka...

Intervistë me kardinalin shqiptar, të cilin Françesku e përmendi në Audiencën e përgjithshme si një “martir i gjallë”, duke e falënderuar për dëshminë dhe...

KRESHME DHE POEZI

"Ki durim ndaj nyjeve të pazgjidhura në zemrën tënde dhe mundohu t’i duash pyetjet, që janë të ngjashme me dhoma të mbyllura me çelës...

Veset dhe virtytet. Plogështia/përtacia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Ndër të gjitha veset kryesore, gjendet një i cili shpesh kalon nën zë, mbase edhe për shkak të...

Veset dhe virtytet. Trishtimi

PAPA FRANÇESKUAUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në itinerarin tonë të katekezave mbi veset dhe virtytet, sot ndalemi te një ves mjaft i shëmtuar, trishtimi,...

Kampionati Evropian i “Futsal” për meshtarët – Shqipëri 2024

Nis kampionati evropian i "Futsal" 2024 për meshtarët, ku 17 skuardra kombëtare nga gjithë Evropa do të jenë në Shkodër për 4 ditë nga...