HomeFoto
HomeFoto

Foto

Të fundit

Lëvizjet pas fjalimit të Papës: nga Françesku një thirrje për kthim

Një fjalim i fortë ai i Papës për moderatorët e shoqatave laike që morën pjesë në takimin e Dikasterit për Laikët, Familjen dhe Jetën....

Papa Françesku: Katekistët të gjejnë “alfabete” të reja për të shpallur Ungjillin

Dëgjimi, pasioni dhe krijimtaria janë cilësitë e spikatura nga Papa në audiencën me përgjegjësit e Komisioneve për katekezën të Konferencave Ipeshkvore Evropiane. “Katekeza -...

Imzot George Frendo: Rrugëtimi i sinodalitetit, me Kishёn drejt Sinodit 2023

Arqipeshkvia Metropolitane “Tiranё-Durrёs” po përgatitet tё nisё rrugëtimin e Sinodit kushtuar “Sinodalitetit”. Siç dihet, Sinodi i ardhshëm do të mbahet në Vatikan në vitin...

Papa Françesku përshëndet Sllovakinë: “Të krishterët endës të dialogut aty ku mbizotëron egoizmi”

Papa Françesku e përfundoi udhëtimin e tij apostolik me Meshën në Shenjtëroren e Šaštín, në solemnitetin e Zojës së Shtatë Dhimbjeve , Pajtore e...

Kremtimi i 4-vjetorit të Shugurimit Ipeshkvor të Imzot Simon Kullit dhe pranimin në diakonat...

Në festën e Naltimit të Kryqit, Dioqeza e Sapës kujtoi përvjetorin e katërt të shugurimit ipeshkvor të ipeshkvit të saj, Imzot Simon Kulli, dhe...