23.5 C
Tirana
HomeTagsSHËN MARKU
HomeTagsSHËN MARKU

Rezultatet rreth: SHËN MARKU

Çdo thirrje e krishterë autentike është një thirrje apostolike

Mk 16,15-20 Në atë kohë, Jezusi iu shfaq të Njëmbëdhjetëve dhe u tha: «Dilni në mbarë botën e predikojani Ungjillin të gjithë njerëzve. ...

Te fundit