20.5 C
Tirana
HomeTagsKomisioni Kombëtar për Muzikën dhe Liturgjinë
HomeTagsKomisioni Kombëtar për Muzikën dhe Liturgjinë

Rezultatet rreth: Komisioni Kombëtar për Muzikën dhe Liturgjinë

Kurs formativ për Muzikën Liturgjike

Formimi i të gjithë besimtarëve për këngën të jetë nxitur me zell dhe me durim bashkë me formimin liturgjik, sipas moshës, kushteve, gjendjes së...

Te fundit