33.5 C
Tirana
HomeTagsCOMECE
HomeTagsCOMECE

Rezultatet rreth: COMECE

COMECE i drejtohet BE: embrionet nuk mund të barazohen me gjakun dhe indet

Në ditën e votimit në Parlamentin Evropian mbi rregulloren për trajtimin e “substancave me origjinë njerëzore”, ipeshkvijtë evropianë kërkojnë ndryshime në përkufizimin e këtij...

Te fundit