HomeDioqeza RrëshenRespekt dhe mirënjohje për mësuesit dhe nënat!
HomeDioqeza RrëshenRespekt dhe mirënjohje për mësuesit dhe nënat!

Respekt dhe mirënjohje për mësuesit dhe nënat!

Kjo javë në shkollën “Shën Jozefi Punëtor” i është kushtuar mësuesit dhe nënës.
Qeveria e nxënësve nën përkujdesjen e koordinatores Brunilda Mëlyshi ka organizuar një aktivitet të larmishëm festiv.

Pjesëmarrësit në këtë takim si Presidenti i Shkollës Imzot Gjergj Meta, Drejtori i Drejtorisë Rajonale të Arsimit Parauniversitar Lezhë Hasan Muça, drejtori i Shkollës P. Michele Leovino si edhe gazetari dhe prezantuesi i njohur Adi Krasta falenderuan nxënësit e shkollës për këtë veprimtari dhe në veçanti vunë theksin në rolin e mësuesit dhe të nënës për edukimin dhe arsimimin e të rinjve si edhe emancipimin e shoqërisë shqiptare.

Ndërthurjet e poezive, këngëve, vallëve popullore, pjesëve të ndryshme të vendosura në skenë dhe mesazheve të vetë nxënësve krijuan një atmosferë festive dhe mesazhpërcjellëse.

Nxënësit e “Shën Jozefit” dëshmuan se ata kanë edhe talente të tjera, përveç atyre profesionale.

Një tufë me lule për ish-mësuesen e shumë brezave, nënë e Dom Gjergjit, si edhe nga një trëndafil për çdo mësues, për tu përmbyllur më pas me një takim koktejl të organizuar nga nxënësit e Hoteleri-Turizëm.
Lindita Kokaj

Na ndiqni

1,210FansLike
414FollowersFollow
165FollowersFollow

Të tjera

Të ngjashme