12.5 C
Tirana
HomeQendra Kombëtare e Thirrjeve
HomeQendra Kombëtare e Thirrjeve

Qendra Kombëtare e Thirrjeve

Dita Kombëtare e Ministrantëve; Jeni një pjesë e zgjedhur dhe e privilegjuar e Kishës.

Me iniciativën e Qendrës Kombëtare të Thirrjeve, në Gurëz u organizua Dita Kombëtare e Ministrantëve. Më shumë se 600 ministrantë nga të gjitha Dioqezat e...

Viti Thirror Kombëtar, prezantim për dioqezat

Sarandë, 13 Shtator 2021 Viti thirror kombëtar Tetor 2021 – qershor 2022prezantim për dioqezat VITI THIRROR KOMBËTAR lind si reagim ndaj kohës së pandemisë, e cila ka...

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
170FollowersFollow

Të fundit

VITI KUSHTUAR SIMFONISË SË MADHE SË LUTJES

Në të Dielën e Fjalës së Hyjit, më 21 janar 2024, Papa Françesku hapi zyrtarisht Vitin e Lutjes, si përgatitje për Jubileun 2025. Në...

Veset dhe virtytet. Vetëpërmbajtja

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Të dashur vëllezër e motra, mirëdita! Sot do të flas për virtytin e katërt e të fundit kardinal: vetëpërmbajtja. Bashkë me tre...

Shugurimi meshtarak i fratit Giuseppe Lanzelloti

Ndërsa jemi ende në Kohën e Shenjtë të Pashkëve, këto ditë, Bashkësia e Etërve Kapuçinë të Puglies dhe Shqipërisë gëzuan në Shugurimin Meshtarak të...

Dita Botërore e Fëmijëve: komiteti organizativ, “faleminderit Papa Françeskut për vëmendjen atërore që i...

“Përshëndes me përzemërsi fëmijët prej anëve të ndryshme të botës, të cilët kanë ardhur për të na kujtuar se më 25 dhe 26 maj...

Dita Kombëtare e Ministrantëve; Jeni një pjesë e zgjedhur dhe e privilegjuar e Kishës.

Me iniciativën e Qendrës Kombëtare të Thirrjeve, në Gurëz u organizua Dita Kombëtare e Ministrantëve. Më shumë se 600 ministrantë nga të gjitha Dioqezat e...