10.5 C
Tirana
HomePërshpirtëri
HomePërshpirtëri

Përshpirtëri

Veset dhe virtytet. Zemërimi (Hidhërimi)

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në këto javë po trajtojmë temën e veseve dhe virtyteve. Sot do të ndalemi për të reflektuar...

Veset dhe virtytet. Koprracia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Vazhdojmë katekezat mbi veset dhe virtytet dhe sot do të flasim për koprracinë, pra për atë formë të...

Veset dhe virtytet. Grykësia  

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në rrugëtimin tonë të katekezave që po bëjmë mbi veset dhe virtytet, sot ndalemi mbi vesin e...

Veset dhe virtytet. Luftimi shpirtëror

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Javën e kaluar kemi filluar me temën e veseve dhe virtyteve. Ajo sjellë në mendje luftën shpirtërore të...

Veset dhe virtytet. Ruajtja e zemrës

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Sot dëshiroj të filloj një cikël katekezash – një cikël të ri – mbi temën e veseve dhe...

Na ndiqni

1,210FansLike
252FollowersFollow
170FollowersFollow

Të fundit

Emërimet e reja në Konferencën Ipeshkvnore të Shqipërisë

Në ambientet e Selisë së Konferencës Ipeshkvnore, u mblodh asambleja e përgjithshme e Ipeshkvijve të Shqipërisë.Përveç fokusit mbi veprimtarinë e Kishës, në punimet e...

Kardinal Simoni: kam kremtuar në qeli e kanalizime ujërash të zeza, Zoti më ka...

Intervistë me kardinalin shqiptar, të cilin Françesku e përmendi në Audiencën e përgjithshme si një “martir i gjallë”, duke e falënderuar për dëshminë dhe...

KRESHME DHE POEZI

"Ki durim ndaj nyjeve të pazgjidhura në zemrën tënde dhe mundohu t’i duash pyetjet, që janë të ngjashme me dhoma të mbyllura me çelës...

Veset dhe virtytet. Plogështia/përtacia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Ndër të gjitha veset kryesore, gjendet një i cili shpesh kalon nën zë, mbase edhe për shkak të...

Veset dhe virtytet. Trishtimi

PAPA FRANÇESKUAUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në itinerarin tonë të katekezave mbi veset dhe virtytet, sot ndalemi te një ves mjaft i shëmtuar, trishtimi,...