9.5 C
Tirana
HomeTagsVeset dhe virtytet
HomeTagsVeset dhe virtytet

Rezultatet rreth: Veset dhe virtytet

Veset dhe virtytet. Smira dhe kryelartësia (lavdia e kotë)

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Sot do të marrim në shqyrtim dy vese kryesore që i gjejmë në listat e mëdha që...

Veset dhe virtytet. Plogështia/përtacia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Ndër të gjitha veset kryesore, gjendet një i cili shpesh kalon nën zë, mbase edhe për shkak të...

Veset dhe virtytet. Trishtimi

PAPA FRANÇESKUAUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në itinerarin tonë të katekezave mbi veset dhe virtytet, sot ndalemi te një ves mjaft i shëmtuar, trishtimi,...

Veset dhe virtytet. Zemërimi (Hidhërimi)

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Në këto javë po trajtojmë temën e veseve dhe virtyteve. Sot do të ndalemi për të reflektuar...

Veset dhe virtytet. Koprracia

PAPA FRANÇESKU AUDIENCË E PËRGJITHSHME Vëllezër e motra, mirëdita! Vazhdojmë katekezat mbi veset dhe virtytet dhe sot do të flasim për koprracinë, pra për atë formë të...

Te fundit