21.5 C
Tirana
HomeTagsOpinion
HomeTagsOpinion

Rezultatet rreth: opinion

Me paaftësi në rrjete sociale dhe tv. Demokracia bëhet tifokraci

Glauco Giostra Ndoshta jo shumë e njohin emërtimin që mori në fund të shekullit të kaluar, por të gjithë ne jemi hasur të paktën një...

Te fundit