31.5 C
Tirana
HomeTagsNënë Tereza
HomeTagsNënë Tereza

Rezultatet rreth: Nënë Tereza

Nënë Tereza dhe Kisha. Çfarë raporti?

Në një kohë kur skena publike mbizotërohej nga ndasi të thella ideologjike, kur perdja e hekurt ishte në qendër të horizontit botëror, në një...

Te fundit