20.5 C
Tirana
HomeTagsMedia
HomeTagsMedia

Rezultatet rreth: media

Mesazhi i Atit të Shenjtë Françeskut për Ditën e 57-të Botërore të Komunikimeve Shoqërore

Të flasësh me zemër "Të vërtetën me dashuri" (Ef 4, 15). Të dashur vëllezër dhe motra! Pasi kemi medituar, në vitet e kaluara, mbi foljet...

Te fundit