28.5 C
Tirana
HomeTagsLuftë
HomeTagsLuftë

Rezultatet rreth: Luftë

Fëmijët: UNICEF, të paktën 120,000 fëmijë të vrarë ose të gjymtuar nga luftërat në mbarë botën që nga viti 2005, një mesatare prej gati...

Ndërmjet viteve 2005 dhe 2022, Kombet e Bashkuara kanë vërtetuar 315,000 shkelje të rënda ndaj fëmijëve në situata konflikti, duke dëshmuar ndikimin shkatërrues të...

Te fundit