30.5 C
Tirana
HomeTagsKreshme 2024
HomeTagsKreshme 2024

Rezultatet rreth: Kreshme 2024

KRESHME DHE POEZI

"Ki durim ndaj nyjeve të pazgjidhura në zemrën tënde dhe mundohu t’i duash pyetjet, që janë të ngjashme me dhoma të mbyllura me çelës...

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR KRESHMË 2024.

Të dashur vëllezër dhe motra! Kur hyji ynë zbulohet, ai përçon liri: «Unë jam Zoti Hyji yt që të nxora nga dheu i Egjiptit, prej...

Te fundit