27.5 C
Tirana
HomeTagsKëshilli Ndërfetar i Shqipërisë
HomeTagsKëshilli Ndërfetar i Shqipërisë

Rezultatet rreth: Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë takim në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë, ditën e sotme më 28 maj 2024 ka zhvilluar një takim në Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Në këtë...

Te fundit