9.5 C
Tirana
HomeTagsFAMILJE
HomeTagsFAMILJE

Rezultatet rreth: FAMILJE

Shqipëri: Dioqeza e Lezhës, asambleja me temë “Familja si vend feje dhe ungjillëzimi”. Ciccarelli (Forum), “thurje e rrjeteve familjare”

“Përballë ndryshimeve shoqërore që sfidojnë familjen, jemi të thirrur që të mos dorëzohemi dhe të mos të lejojmë të sundohemi nga zemërimi, por ta...

4 mënyra për ta lejuar Shpirtin Shenjt që të veprojë në jetën tonë

Në prag të festës së Rrëshajëve redaksia dëshiron t’i ofrojë lexuesit një lexim shpirtëror në mënyrë që ai ta jetojë sa më me fryt...

Birësimi, një formë e veçantë e gjenerimit familjar dhe shoqëror

Përballë një konteksti aktual kulturor në të cilin fëmija zgjidhet dhe kërkohet nga prindërit (ndonjëherë edhe me kokëfortësi) si një fëmijë “për vete”, si...

Te fundit