24.5 C
Tirana
HomeTagsDioqeza Sapë
HomeTagsDioqeza Sapë

Rezultatet rreth: Dioqeza Sapë

Filloi punimet asambleja e Përgjithshme e Zakonshme LXIX e Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë.

Në ambientet e Selisë së Konferencës Ipeshkvore filloi punimet Asambleja e Përgjithshme e Zakonshme e LXIX e Konferencës Ipeshkvore të Shqipërisë. Punimet do të...

PËRFUNDOJNË MISIONIN E TYRE PAS 30 VITESH MOTRAT APOSTULLE TË ZEMRËS SË SHENJTË TË JEZUSIT

Ditët e fundit të muajit gusht, Famullia “Zoja Rruzare” – Dajç, organizoi Meshën e falenderimit për përfundimin e Misionit të Motrave Apostulle të...

SHUGURIMI I KISHËS  SË TË LUMIT LUIGJ PRENDUSHI

Dioqeza e Sapës dhe Bashkësia famullitare e Naraçit, në Vigjiljen e të Ngjiturit të Jezusit në Qiell,  gëzuan në festën e Shugurimit të Kishës...

Imzot Simon Kulli dhe vizita baritore; “Të ecim së bashku…”

Në kuadër të Vizitës Baritore, që Imzot Simon Kulli, po zhvillon gjatë kësaj periudhe që nga Janari i këtij viti në dioqezën e Sapës,...

TAKIMI ME PERSONAT ME AFTËSI NDRYSHE – PUKË

Të shoqëruar nga famullitarët dhe motrat përgjegjëse, personat me aftësi ndryshe nga shumë famulli shtegtuan drejt Pukës, për të marrë pjesë në kremtimin e...

Te fundit