25.5 C
Tirana
HomeTagsDigjital
HomeTagsDigjital

Rezultatet rreth: digjital

Mesazhi i Atit të Shenjtë Françeskut për Ditën e 57-të Botërore të Komunikimeve Shoqërore

Të flasësh me zemër "Të vërtetën me dashuri" (Ef 4, 15). Të dashur vëllezër dhe motra! Pasi kemi medituar, në vitet e kaluara, mbi foljet...

STILE JETE DIGJITALE DHE STILE JETE KISHTARE

Ditë formimi nga Konferenca Shqiptare e Eprorëve të Lartë për rregulltare dhe rregulltarë nga konsulenti për edukimin social Don Giovanni Fasoli. I ftuar në...

Te fundit