29.5 C
Tirana
HomeTagsBetlehemi
HomeTagsBetlehemi

Rezultatet rreth: Betlehemi

“Sajimi” i Betlehemit

«Në atë lagje ishte një burrë i quajtur Gjon, me famë të mirë e me një jetë akoma më të mirë, dhe i Lumi...

Te fundit