22.5 C
Tirana
HomeTagsArkidioqeza Tiranë-Durrës
HomeTagsArkidioqeza Tiranë-Durrës

Rezultatet rreth: Arkidioqeza Tiranë-Durrës

Filloi punimet asambleja e Përgjithshme e Zakonshme LXIX e Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë.

Në ambientet e Selisë së Konferencës Ipeshkvore filloi punimet Asambleja e Përgjithshme e Zakonshme e LXIX e Konferencës Ipeshkvore të Shqipërisë. Punimet do të...

Zhvillohen takimet mesdhetare nga datat 18-24 shtator në Marsejë: “Mesdheu, kufi i paqes”

Arqipeshkvi ynë, Imzot Arjan Dodaj F.d.C. po merr pjesë këto ditë në një mbledhje të rëndësishme “Rencontres Méditerranéennes”, mbi temën e emigracionit. Bëhet fjalë...

“Zoja e Këshillit të Mirë” në Gurëz, gëzon një famullitar të ri.

Meshtari dehonian, Atë Gianni Dimiccoli S.C.J., mori detyrën sot, të shtunën, 9 shtator 2023, pasi Arqipeshkvi, Imzot Arjan Dodaj F.d.C. e kishte caktuar për...

Imzot Arjan Dodaj: “Hyji ka kërkuar që të jemi ne, dora dhe krahu, nëpërmjet zemrës dhe lutjeve tona”

Të dashur sivëllezër në episkopat dhe në meshtari, Mirë se erdhët në Tiranë! Gjendemi këtë mbrëmje në Katedralen e Shën Palit për të kremtuar Mbrëmësoren e...

Baritorja e burgjeve në Arkidioqezën Tiranë-Durrës

Të Martën, më 2 Maj 2023, u zhvillua një takim pranë motrave Domenikane, të Shën Katerinës së Sienës në Breglumas, me të gjithë vullnetarët...

Te fundit