20.5 C
Tirana
HomeTagsZOJA E KËSHILLIT TË MIRË
HomeTagsZOJA E KËSHILLIT TË MIRË

Rezultatet rreth: ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË

31 vjetori i vizitës së Papa Gjon Palit të II në Shqipëri

31 vite më parë 25 prill 1993 tokën Arbnore do ta vizitonte Shenjtëria e tij Papa Gjon Pali II. Kisha katolike në Shqipëri e kujton këtë datë,...

Dom Artur Jaku është rektori i ri i Shenjtërores “Zoja e Këshillit të Mirë”

"U ka pa sot Shkodra e u ka marrë mrapa. U ka pa, distinktivin e Zojës në parzëm, dritën e hirit shenjtnues në ballin...

Mozaiku i “Zojës së Këshillit të Mirë” në Nazaret, Toka e Shenjtë

Një nga emblemat më domethënëse që vulos hapësirën e historisë së qytetit të Shkodrës dhe Kishës sonë është shtegtimi i ikonës së “Zojës së...

Te fundit