22.5 C
Tirana
HomeTagsVatican
HomeTagsVatican

Rezultatet rreth: Vatican

Parolin: Ballkani duhet të investojë në kulturën e takimit

Sekretari i Shtetit të Vatikanit, delegat i Papës në Slloveni në takimin ndërfetar që u zhvillua më 17 dhe 18 qershor në Koper për...

Selia e Shenjtë. Sinodi «jo vetëm» i Ipeshkvijve: edhe gratë do të kenë të drejtën e votës

Asambleja e ardhshme e Sinodit të Ipeshkvijve, megjithëse duke ruajtur «natyrën episkopale», do të shohë pjesëmarrjen si anëtarë me të drejtë vote të paktën...

Papa: djalli kërkon dështimin e njeriut, por nuk mund të bëjë asgjë nëse lutemi

Ati i Shenjtë, në dëshminë e motrës së pushtuar, lexohet se djalli, duke folur për ju, paska thënë: «E urrej atë, ai gjithmonë flet...

Vatikan. «Lodhje në frymëmarrje»: Papa Françesku në Poliklinikën Gemelli

Lajme jozyrtare flasin për «lodhje në frymëmarrje» që Papa ka ndjerë në Casa Santa Marta pas Audiencës së përgjithshme për të cilën u caktua...

Jeta e martirëve shqiptar, si inkurajim dhe shenjë shprese, veçanërisht për të rinjtë.

Sekretari i Vatikanit për Marrëdhëniet me Shtetet dhe me Organizmat Ndërkombëtare, Imzot Paul Richard Gallagher ndodhet tashmë prej dy ditësh në Shqipëri. Në meshën...

Te fundit