33.5 C
Tirana
HomeTagsSelia e shenjte
HomeTagsSelia e shenjte

Rezultatet rreth: selia e shenjte

Vatikan. «Lodhje në frymëmarrje»: Papa Françesku në Poliklinikën Gemelli

Lajme jozyrtare flasin për «lodhje në frymëmarrje» që Papa ka ndjerë në Casa Santa Marta pas Audiencës së përgjithshme për të cilën u caktua...

Selia e Shenjtë uron Myslimanët për fillimin e muajit të Ramazanit

DIKASTERI PËR DIALOGUN NDËRFETARMESAZHI PËR MUAJIN E RAMAZANIT DHE ‘ID AL-FITR1444 H. / 2023 A.D.Të krishterë dhe myslimanë:nxitës të dashurisë dhe miqësisë Të dashur vëllezër...

Te fundit