25.5 C
Tirana
HomeTagsPatris Corde
HomeTagsPatris Corde

Rezultatet rreth: Patris Corde

Atë në hije

Baba nuk lind, por bëhesh. Dhe nuk bëhesh vetëm sepse sjell në jetë një fëmijë, por sepse kujdesesh për të me përgjegjësi. Sa herë...

Te fundit